maanantai 19. toukokuuta 2014

121.

Sain Viron kuvat Eevalta täs jokin aika sitten, tainno, oikeastaan nappasin nää kuvat Eevan blogista - luvan kanssa tietty! Näistä kaikista kuvista oikeudet kuuluvat siis Eevalle! Eevan blogiin pääset tästä!

Kuten jo edellisestä postauksesta saatoitte lukea, niin meidän Viron reissu oli aika mielenkiintoinen - kaikella tavalla. Alkuviikosta me käytiin tutustumassa jossain farmimuseossa, missä saatiin muunmuassa rapsutella lampaita ja karitsoja sekä pällistellä kanoja.
Melkein joka ilta vietettiin iltaa jossain porukalla. Muutaman kerran eksyttiin myös meidän majapaikkaan pelaamaan pokeria, juomaan ja juttelemaan :-)
Käytiin yhtenä päivänä Viljandissa vanhoilla raunioilla ihastelemassa ylikivoja maisemia!

Loppuviikosta me mentiin kanoottireissulle keskelle ei mitään. Melottavaa matkaa oli ihan mukavasti - lähemmäs 10km. Voitte vaan kuvitella mitä siitä tulee, kun kolme täysin taidotonta tyttöö menee samaan kanoottiin?! No, ainakin meillä oli hauskaa, mutta muut ei varmaan hirveästi arvostanut meidän odottamista...:-D

Rakastan virossa näitä vanhoja taloja, ne on niiiin kotoisia ja kauniita♥ voisin vaikka heti muuttaa tonne!


Toiseksi viimeisenä päivänä mentiin yhdessä kiipeilemään. Mä oon ollut kerran aiemminkin tälläisessä vastaavassa paikassa kiipeilemässä (klik!), joten tää oli mulle ihan tuttua puuhaa. Mun mielestä kiipeily on ihan sikasiistiä ja kivaa liikuntaa!



Toiseksi viimeisenä päivänä oltiin Suomessa olevan Heureka-keskuksen tapaisessa AHHAAA-tiedekeskuksessa, jossa saatiin muunmuassa leikkiä eri välineiden kanssa sekä ajaa korkealla ilmassa pyörällä.


Viimeisellä yhteisellä illallisella Fookuksessa, nautimme hyvästä viinistä (ja halvasta siideristä:-D) sekä raa'asta kanasta. En voi kuin sanoo, että ruoka oli aika pettymys..mutta ainakin seura oli hyvää!




No, viimeisenä päivänä me sit mentiin sen "pakollisen" ajoreitin kautta takaisin laivaan, eli suomennettuna me koukattiin Superalkon pihaan. Sinne siis meni ne vähäisimmätkin rahat..

Voisin kiteyttää tämän reissun seuraaviin sanoihin ja lauseisiin; Seura oli mielenkiintoista ja mukavaa. Rahat oli ja meni. Ruoka oli pääosin todella hyvää. Osaan jo aika hyvin viroa. Olisin voinut ostaa kaikki vaatekaupat tyhjäksi. Tykkään vanhoista taloista. Oli hauskaa!

PS. Tässä erään mukana olleen kuvaama video reissusta! Käykääs katsomassa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti